De Arena

Discotheek Arena
Discotheek Arena is de best bezochte discotheek van Blanes. Met twee verschillende zalen en een capaciteit van 1600 mensen, veruit de grootste en spectaculairste discotheek van Blanes.

De grote zaal(Arena) biedt plaats aan ruim 1000 bezoekers. In deze zaal komen meerdere keren per week bekende DJ’s en artiesten uit Nederland optreden. Daarnaast is er 1 keer de zeer bekende Foam party.

De tweede zaal is iets kleiner en geheel aangekleed in de Pirates of the Caribbean stijl. Deze zaal wordt Silbers genoemd. Hier wordt hoofdzakelijk Urban muziek gedraaid.

Sala Vega
Sala Vega(eerder Las Vegas) is ook onderdeel van de Arena. Sala Vega is qua capaciteit de 2de discotheek van Blanes. De Sala Vega wordt voornamelijk gebruikt voor de kroegentochten en is op zaterdag afgeladen vol met Nederlanders.

Essencia
Ook club Essencia is onderdeel van de Arena. De Essencia wordt gebruikt voor Kroegentochten, is elke avond geopend om de avond af te trappen en wordt gebruikt voor themafeesten zoals “Bottleparty”.

Als werknemer van  discotheek Arena werk je dus voor de grootste en beste discotheken van Blanes. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team? klik dan hier voor meer informatie.